Tvättmaskin JL05

För rengöring av värmeväxlare, radiatorer, tankar, pannor, vattenledningssystem, varmvattenberedare och rörsystem.

Portabel rengöringsmaskin för rekonditionering av vätskor i värmeväxlare, radiatorer, ventiler och andra förorenade delar i värme och vattensystem.

Chassi och vätskebehållare är tillverkat i rostfritt stål. Runt behållaren löper rostfria fyrkantsrör, vilket dels skyddar behållaren och samtidigt ger dig möjlighet att lätt och enkelt förflytta maskinen. JL05 står på länkhjul i gummi varav två är låsbara.

Rengöringsvätskan värms i den integrerade elektriska värmaren och cirkulerar via cirkulationspumpen, som även kan köras omvänt för optimal effekt. Den uppvärmda vätskan bär med sig partiklar från vätskan som rengöres, partiklarna separeras i ett planfilter inuti behållaren. Filtret kan tvättas och återanvändas.

JL05 rengöringsmaskin är konstruerad och tillverkad inom koncernen för användning med rengöringsprodukter baserade på den unika ingrediensen Bio Gen Active® som är baserad på vassle.

Vi samarbetar med Bio Gen Active AB för en ren och framför allt - en miljövänlig hantering vid rengöring och rekommenderar därför Bio Gen Aktive® som rengöringsmedel till tvättmaskin JL05.

 
Fakta om Bio Gen Active AB:
Innovativa rekonditioneringsprodukter från Bio Gen Active AB skapar nya perspektiv när det gäller ytrengöring. Säker hantering, skonsam mot material och miljö samt effektiv rengöring är fördelar som traditionell rengöring med syra och lut inte kan erbjuda.
Behöver du rådgivning för att välja rätt produkt för just din applikation är du välkommen att kontakta Bio Gen Active AB.
Tvättmaskin JL05