Steelex Group, din kompletta leverantör

Steelex Group AB är en sammanslutning av ett antal företag inom metallbearbetningsindustrin som valt att ingå ett nära samarbete för att stå starka på marknaden.

Våra kunder är de största vinnarna på lanseringen av Steelex Group. Genom de olika företagen i gruppen får de direkt tillgång till ett brett kunnande och stor erfarenhet inom många skilda områden. Lägg därtill snabba och och säkra leveranser så står det klart att Steelex Group är din kompletta underleverantör inom metallbearbetningsindustrin.
Steelex Group Huvudkontor

stockholms Vattenskärning AB
Stockholms Vattenskärning AB,
Etablerat 1989

Företaget är lokaliserat i Kungsängen och arbetar huvudsakligen med legotillverkning inom metallbearbetningsindustrin. Specialiteten är vattenskärning i de mest skiftande material. Här finns också kapacitet att bocka och plasmaskära plåtar av ansenlig både storlek och tjocklek. Inom företaget finns också kontruktionshjälp att få från idé till färdig produkt.
Företaget är Hardox Wearparts® samarbetspartner och har i Stålbutiken ett hämtlager för plåt,rör mm i samarbete med TIBNOR.
Steelex AB
 Steelex AB
, Etablerat 1970

Företaget är lokaliserat i Hede och utvecklar, konstruerar och tillverkar tekniskt avancerade produkter i rostfria material. Här finns resurser som hydraulpressar, excenterpressar och trycksvarvar samt Mig/Tig och punktsvets. Ytbehandling görs med modern slip, borst och polerutrustning samt stålkuleblästring. Detaljer efterarbetas och sammanfogas till färdiga produkter, allt efter kundens önskemål.
Nordic Heater MADE BY SWEDEN  
Nordic Heater AB
, etablerat 2008

Företaget är lokaliserat i Kungsängen och konstruerar, tillverkar och levererar högkapacitetsvärmare till flyget, försvarsmakten och industrin i Sverige och utomlands.